Наваристий ароматний червоний борщ з квасолею, посипається зеленим кропом, подається з пісним майонезом та темною грехемською булочкою з гарбузовим насінням, яка змащується часниковою олією.
Гарбуз відварюється з морквою та цибулею, з додаванням спецій, часнику та кориці. Готові овочі перебиваються до стану крем - супу. При подачі прикрашається гарбузовими насінням, мікрогрином та зеленою олією.
Мікс салату (руккола, червоний монголь- лисття буряка, бебі шпінат), відварний буряк, скибки апельсинута томати чері, заправляється медово - гірчичною заправкою. При подачі салат посипається насінням гарбуза.
Нарізаємо солоні огірки, відварені буряк та картоплю, додаємо червону цибулю, квашену капусту, консервовані горошок та квасолю і заправляємо ароматною домашньою олією. При подачі посипаємо зеленою цибулею.
Мариновані водорості чука посипаємо смаженним кунжутом та подаємо з горіховим соусом - соняшникова олія, вода, сік яблучний, горіх кеш'ю, соус соєвий, цукор, сіль, оцет, соус мірін, насіння сезаму.
Відварна гречана каша, подається з обсмаженими печерицями, гливами та цибулею. При подачі прикрашаємо сублімованою цибулею, зеленою олією та мікрогрином.
Три смажених деруни подаються з обсмаженими гливами, печирицями та цибулею. При подачі посипаються сублімованною цибулею та кріпом, подаються с пісним майонезом.
Насіння чіа настоюємо на кокосових вершках, з додаванням меду та ванільного цукру. Зверху наливаємо соус манго, прикрашаємо ягодами малини та м'ятою.
Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце. Ванільний соус: ваніль, яйце, олія, борошно
Сирники: сир, манна крупа, ванільний та білий цукор, яйце.
Три сирники обсмажуються на пательні, потім запікаються в духовій шафі та викладаються на кисло - солодкий обліпиховий соус. Прикрашають тертим шоколодам та мигдальними пластівцями.
Омлет з трьох яєць, з сиром моцерела. Прикрашається горіхом фісташка, подається з маринованими чері, тостами та зеленим маслом (вершкове масло та зелень).
Омлет з трьох яєць, з сиром дор блю. Прикрашається горіхом фісташка, подається з маринованими чері, тостами та зеленим маслом (вершкове масло та зелень).
Половинка булочки бріош змащується сиром філадельфія, зверху викладаються слайси авокадо, яйце пашот та слабосолений лосось. Зверху сніданок поливається соусом Голландез та гарнірується томатом черрі та рукколою.
оката яєчня, ковбаска, картопляні діпи, смажений бекон, боби едамаме, томат, хліб
Скрембл з яєць, тигрова креветка, тост з гуакамоле та сиром Фета.
Картопляні деруни, яйце всмятку, лосось, авокадо, огірок, рукола, помідор черрі, сметанно-м'ятний соус
Три млинці, заповнені сиром філадельфія та червоним кав'яром. Подаємо з лимоном та прикрашаємо мікрогрином.
В млинці загортаємо смажене тісто катаіфі, ванільний соус та арахісову пасту. При подачі поливаємо ванільним соусом, арахісовою пастою та посипаємо фісташками.
Млинці з нутеллою, попкорном і малиною
Філе морського окуня паніруються в яйці, борошні та сухарях панко. Обсмажується у фритюрі. Прикрашається мікрогріном.
Тигрова креветка маринується в соєвому соусі та панірується в яйці, борошні та панко. Обсмажується у фритюрі та прикрашається мікрогріном.
Чілійські мідії в напівмушлі запікаються під пармезаном з додаванням соусів спайс та шрірача. При подачі поливаються соуосм унагі та посипається кунжутом
1 шт
1 шт
1 шт
1 шт
Мідії протушковані з цибулею порей у соусі на основі томатів пілатті, з додаванням курячого бульйону, коньяку та часнику. Подається з трьома тостами
Мідії тушкуються у вершках з цибулею порей, з додаванням білого вина та часнику. При подачі посипається зеленню та подається з трьома тостами
Тигрові креветки обсмажуємо на пательні з додаванням білого вина, цибулі порей, томатів черрі, бобів едамаме, вершків, соуса світ чілі. Подаємо з тостами.
Тигрові креветки тушкуються з каперсами, цибулею, томатами чері в гострому соусі на основі курячого бульйону та гострого соусу Ширачі, з додаванням вершкового масла, перцю Чилі та білого вина. Посипається кунжутом. Подаються з тостами.
Рулети із слабосоленого лосося із сиром філадельфія, посипаються кунжутом. Подаються на подушці з руколи з помідором Черрі та лимоном
Авокадо з додаванням солі, лимонного фрешу та оливкової олії. Додаємо дрібно порізані томати, болгарський перець, цибулю марс, часник та перець чилі. Поряд викладаємо свіжий лосось, маринований в соєвому соусі, шрірачі, оливковій та кунжутній олії. При подачі лосось посипається кунжутом та прикрашається мікрогріном. Подається з начос
Тунець свіжий, лосось слабосолений обпалений, відварена креветка тигрова, восьминіг сувід, свіжий гребінець, салат хіяші, маракуйя, імбир, васабі. Прикрашається свіжим огірком. Соуси: тайський та соєвий
Креветка білонога (300 г), устриці Фін де Клер №1 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Креветка білонога (200 г), устриці Фін де Клер №3 (6 шт), подаються з лимоном та двома видами соусів: устричний соус, коктейльний Прикраса - мікрогрін.
Восьминіг сувід, тигрова креветка на грилі, смажений кальмар, креветки катаїфі, мідії фрі в устричному соусі, боби едамаме, рисові чіпси, лимон, соус спайс та світ чілі.
Креветки тигрові, запечені мідії, лангустини, картопля фрі, соус хондаші та дорблю
Креветки тигрові, лосось, кальмар, мідіЇ, лангустини, картопляні кульки, соус тунцевий та тар-тар
Креветка тигрова, креветка в тісті катаіфі, білонога, королівські з пармезаном, лангустіни, соус тар-тар та спайс
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається з білими тостами
Мікс салату, авокадо, помідори черрі заправляється оливковою олією із фрешем лимона. Хвости тигрових креветок обсмажені в білому вині та тунець прожарювання rea. При подачі посипають пармезаном і подають з яйцем пашот.
Слабосолоний лосось, лист салату, авокадо, помідор Черрі, пармезан, французька гірчиця, мед
Кільця кальмара, м'ясо мідії, тигрові креветки тушкуються в кокосовому молоці, вершках і соусі свит чилі, подається на міксі салату з помідорами черрі заправленою оливковою олією, посипається кунжутом і прикрашається лимоном.
Лист салату, рукола, помідори черрі, сир пармезан, тигрові креветки, сухарики, соус Цезар
Лист салату, салат Айсберг, помідори черрі, сир пармезан, індичка, сухарики, соус Цезар
Телятина (вирізка), болгарський перець, гриби печериці, спаржа, в’ялені томати, мікс салату, рукола, оливкова олія, бальзамічний крем, кунжут
Помідор, огірок, болгарський перець, цибуля Марс, сир Фета, салат Россо, салат Біонда, маслини, оливкова олія, прованські трави.
Курячі крильзя паніруємо в кукурудзяному крохмалі та смажимо у фритюрі. Після готові крильця перемішуємо з кетчупом, соєвим соусом та соусом табаско. При подачі посипаємо кунжутом та подаємо з соусом барбекю.
Курячі крильця, паніруються в кукурудзяному крохмалі та смажаться у фритюрі, змащуються соусом унагі та світ чілі. Прикрашається арахісом та подаються на бамбуковому листі.
Дрібним кубиком нарізаємо слабосолений лосось та змішуємо з пате та сиром філадельфія. Подається с 4 тостами .
Обсмажуємо тигрову креветку з додаванням білого вина, готову креветку нарізаємо дрібним кубиком та змішуємо з пате та сиром філадельфія. Подаємо з 4 тостами
Лосось, морква, цибуля ріпчаста, вершки, вершковий сир, перебиваємо в однорідну масу. Подається з тостами. Прикрашається мікрогрином і журавлиною
М'який паштет з курячої печінки, подається зі свіжими тостами та з журавлинним соусом.
Ковбаси: мортаделла, салямі дольче, салямі піканто. Сири: дорблю, пармезан, брі, гудбрансдален. Мед, волоський горіх, виноград, оливки/ маслини.
Пармезан, Гудбрандсдален, Брі, Дор Блю, мед, виноград, волоський горіх, м'ята
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відвареної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та слабосоленого лосося. При подачі посипаємо кріпом, зеленою цибулею та прикрашаємо скибкою лимону.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відвареної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та відвареної телятини. При подачі посипаємо кріпом та зеленою цибулею.
Окрошка на основі курячого бульйону, сметани та майонезу. З додаванням відвареної картоплі, свіжого огірка, курячого яйця, гірчиці, лимонного фрешу та відвареного курячого філе. При подачі посипаємо кріпом та зеленою цибулею.
Курячий бульйон з додаванням пасти том ям, кокосових вершків, цибулі марс,лемонграсу, коріня імбиря, рибного соусу, цедри лайму та лимону. Перед подачею додаємо до супу тунець, тигрову креветку, кільця кальмару, м'ясо мідій, печериці та томати черрі. Прикрашаємо кунжутом, петрушкою та лаймом.
Борщ на основі телячого бульйону з відвареною телятиною, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
Борщ на основі курячого бульйону з відвареною куркою, подається зі сметаною та грехемським хлібом. При подачі прикрашається кропом.
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. Подається із трьома хвостами тигрових креветок. При подачі посипається пармезаном
На основі овочевого бульйону та вершкового сиру. При подачі посипається пармезаном
Бульйон, локшина, курячі фрикадельки, зелень
Соковиті медальйони з телячої вирізки на грилі подаються в соусі на основі червоного вина випарованого з медом і ягодами смородини та малини. Прикрашається помідором Черрі, чебрецем та ягодами малини. Рекомендована прожарка-medium rea
Рібай стейк, бебі-кукурудза, картопля, маринований чері, олія для смаження та спеції за смаком.
Качина ніжка сувід, маринована у спеціях та розмарині. Подається з відвареною картоплею, апельсином та азіатським соусом (соєвий соус, імбир, перець чілі, бадьян, кориця, фреш апельсину).
Вирізка на грилі подається з овочами: помідор, баклажан, болгарський перець, цукіні, печериця, кримська цибуля, приготовлені на грилі на соусі з тунця.
Люля-кебаб - теляча вирізка, куряче філе, свинина, кінза, цибуля. Овочевий салат - помідор, огірок, болгарський перець, кінза, грецький йогурт.
Свиняче ребро маринується у спеціях з додаванням часнику та запікається. Подається з картоплею бейбі (заправляється олією), медово-гірчичним соусом та маринованим чері.
Стейк готується на грилі подається з картоплею фрі та перцевим соусом
Соковита свиняча корейка обсмажена у вершковому соусі з печерицями та білими грибами. Подається з картопляним пюре, помідором Черрі, посипається кропом та петрушкою
Куряча грудка на грилі, запікається із сиром моцарелла та помідорами, поливається соусом песто. Подається з відварним рисом басматті у вершках.
Відварені спагетті в соусі на основі вершків, білого вина, курячого жовтка та сиру пармезан з обсмаженим беконом. При подачі посипається пармезаном та прикрашається базиліком.
Теляча вирізка, свинина, курка обсмажуються з брокколі, болгарським перцем та цибулею марс з додаванням спецій та перцевим соусом. Подається на картоплі фрі
Філе сібаса, картопляне пюре, коктейльна креветка, Морський гребінець, вершки.
Смажене філе морського окуня тушкується в соусі на основі томатів пілатті з додаванням часнику, цибулі, маслин та томатів черрі. При подачі прикрашається базиліком
Котлета з лососевого фаршу з додаванням цибулі, яйця, масла вершкового. Подається з картопляним пюре та соусом песто. Прикрашаємо мікрогріном, маринованим черрі та скибкою лимону.
Філе дорадо, креветка тигрова, томати в'ялені, базилік, лимонний фреш. Соус: вершки, цибуля порей, рибна приправа, каперси, маслини, томати черрі. Прикрашається мікрогріном.
Відварені спагетті припускаються у вершках, паті з лососем, тигровими креветками, гребінцями, томатами чері. При подачі посипаються пармезаном та прикрашається базиліком.
Тигрові креветки, м’ясо мідій, кальмари, обсмажені у ніжному вершковому соусі з брокколі та цвітною капустою. Подається у сковорідці з білими тостами
Стейк тунця маринований у соусі ворчестер, обсмажений на грилі в кунжуті до ступеня прожарювання Rare, подається з салатом з руколи, листа салату біонда, свіжим огірком та помідором Черрі, заправляється «тайським» соусом. Прикрашається рисовими чіпсами та лимоном
Лосось на грилі подається на подушці зі шпинату, приготовленого у вершках з додаванням печериць та білих грибів.
Лосось на грилі подається на подушці із сирного соусу з картоплею. Прикрашається лимоном
Бургер із соковитою котлетою з телячої вирізки, заправлений соусом на основі вершків, курячого бульйону з гребінцями та коктейльними креветками, та болгарським перцем. Подається з фрі та кетчупом.
Телятина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Свинина, лист салату, цибуля, солоний огірок, помідор, соус Цезар, кетчуп, сир. Подається з картоплею фрі і кетчупом
Картопляне пюре, зелень
Запечені хрумкі скибочки картоплі (у шкірці) зі спеціями та часниковою олією. При подачі посипаються зеленню кропу
Рис, шпинат, сир пармезан
Рис, індичка, цибуля, вершки, кетчуп, помідор черрі
Відварні спагеті, тушкуються з курячими фрикадельками у томатах пілатті з додаванням сиру пармезан. При подачі посипаємо пармезаном та прикрашаємо мікрогріном.
Відварні спагеті, тушкуються з курячими фрикадельками у вершках з додаванням сиру пармезан. При подачі посипаємо пармезаном та прикрашаємо мікрогріном.
Картопляне пюре, куряча грудка, сирний соус, огірок
Запечені курячі котлетки: Філе куряче, цибуля ріпчаста, сіль. Подаються з картопляним пюре, сирним соусом. Прикрашаються мікрогрином та помідором Черрі.
Запечені курячі котлетки: Філе куряче, цибуля ріпчаста, сіль. Подаються з картоплею фрі, сирним соусом. Прикрашаються мікрогрином та помідором Черрі.
Авокадо з додаванням солі, лимонного фрешу та оливкової олії. Додаємо дрібно порізані томати, болгарський перець, цибулю марс, часник та перець чилі.
Тонкі коржі листкового тіста, просочені ніжним заварним кремом.
Основа з сиру Філаделфія, куряче яйце,цукрова пудра викладається на корж з печива та вершкового масла. Подається з малиновим соусом та прикрашаеться м'ятою.
На основі з коржів ( борошно, мед, вершкове масло, яйце, цукор) змащується кремом на основі ( сметани, вершкового масла, вершків, цукру). Прикрашається горіхом пекан.
Горіх мигдаль, шоколад, какао, вершки, м'ята
Білий шоколад, винне желе, манго пюре
Додавши товар до кошика, Ви можете змінити його кількість - це буде бажана Вами сума сертифіката. Подарунковий сертифікат можна використати у будь-якому ресторані мережі True Price, як для сплати замовлення у закладі, так і на сплату доставку. Це буде гарним подарунком чи приводом для відвідування тому, хто цінує смачну кухню та високий сервіс.